Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
Jufinho napisał:
Hehe jak zwykle napinka Otoz zanim sobie z nim pogadam to warto tez innych zapytac bo w tym kraju jest duzo "ukrytych trikow" ktore warto znac jako obcokrajowiec. Jestem inzynierem i widze ze to boli przeciez ja nie mam prawa o nic pytac bo jestem po szkole ale zawsze na 10 hejtow bedzie 1 pomocna informacja wiec zawsze warto a wam proponuje masc na bol dupy polaczki.....

jestes inzynierem ? to OK.. respect... a w Norge czym sie zajmujesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Ronn napisał:
Jufinho napisał:
Hehe jak zwykle napinka Otoz zanim sobie z nim pogadam to warto tez innych zapytac bo w tym kraju jest duzo "ukrytych trikow" ktore warto znac jako obcokrajowiec. Jestem inzynierem i widze ze to boli przeciez ja nie mam prawa o nic pytac bo jestem po szkole ale zawsze na 10 hejtow bedzie 1 pomocna informacja wiec zawsze warto a wam proponuje masc na bol dupy polaczki.....

jestes inzynierem ? to OK.. respect... a w Norge czym sie zajmujesz?

Pewnie geodeta, na zdjeciu trzyma geodezyjny odbiornik GPS.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
X Y
(Jufinho)
Początkujący
zajmuje sie zadawaniem pytan na forum i w wolnej chwili wbijam slupki drewniane po pomiarach zdarza mi sie tez parzyc kawe dla reszty firmy .Wkoncu jestem polaczkiem Jak widac GPS moze obslugiwac kazdy hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
Jufinho napisał:
zajmuje sie zadawaniem pytan na forum i w wolnej chwili wbijam slupki drewniane po pomiarach zdarza mi sie tez parzyc kawe dla reszty firmy .Wkoncu jestem polaczkiem Jak widac GPS moze obslugiwac kazdy hehe

hmm zatem jestes pierwszym mega zakompleksionym inzynierem jakiego poznamlem..... sorry ale to ty masz problem ze soba.... to sie wyczuwa z twoich postow ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
X Y
(Jufinho)
Początkujący
Nie no prosze Cie nie mam zadnych kompleksow To sa tylko zwego rodzaju uprzedzenia. Nie wiem czemu ale tu panuje taka dziwna atmosfera ze kazdego trzeba "pocisnac". I to jest w wielu postach. Jak juz ktos nie daj boze napisze jakie ma wykrztalcenie lub kursy czy uprawnienia to juz jest karma dla wiekszosci hejterow. Ja fora traktuje jako najlepsza i najbardziej wiarygodna forme informacji tym bardziej ze jestem w Norwegii dopiero 1,5 roku i wlasnie z tego forum dowiedzialem ze najwiecej chociaz czasami latwo nie bylo . Zauwazylem ze najwiekszy problem stanowia sami Polacy gdyz nawet u mnie w pracy ciezko jest wyciagnac jakies informacje ktore Ci moga pomoc gdyz nie mamy we krwi pomagania sobie. Zreszta nigdy nikt nic nie wie . Natomiast szef moj jest tak wielkim klamca ze ja postanowilem najpierw wzbogacic swoja wiedze odnosnie praw i obowiazkow wlasnie w internecie i dopiero pozniej zasiasc z nim do rozmow. Prawa i regulaminy ida swoja droga natomiast praktyka swoja. Zapisane moze byc ze cos nalezy wykonac na czarno a tymczasem jakiemus Polakowi zdazylo sie to wykonac na bialo. Wlasnie o takich odstepstwach mozna dowiedziec sie z forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
cabron
zeby tak na Polakow pluc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
X Y
(Jufinho)
Początkujący
jasta102 napisał:
cabron
zeby tak na Polakow pluc

Ale tylko na takich jak ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
Jufinho napisał:
Nie no prosze Cie nie mam zadnych kompleksow To sa tylko zwego rodzaju uprzedzenia. Nie wiem czemu ale tu panuje taka dziwna atmosfera ze kazdego trzeba "pocisnac". I to jest w wielu postach. Jak juz ktos nie daj boze napisze jakie ma wykrztalcenie lub kursy czy uprawnienia to juz jest karma dla wiekszosci hejterow. Ja fora traktuje jako najlepsza i najbardziej wiarygodna forme informacji tym bardziej ze jestem w Norwegii dopiero 1,5 roku i wlasnie z tego forum dowiedzialem ze najwiecej chociaz czasami latwo nie bylo . Zauwazylem ze najwiekszy problem stanowia sami Polacy gdyz nawet u mnie w pracy ciezko jest wyciagnac jakies informacje ktore Ci moga pomoc gdyz nie mamy we krwi pomagania sobie. Zreszta nigdy nikt nic nie wie . Natomiast szef moj jest tak wielkim klamca ze ja postanowilem najpierw wzbogacic swoja wiedze odnosnie praw i obowiazkow wlasnie w internecie i dopiero pozniej zasiasc z nim do rozmow. Prawa i regulaminy ida swoja droga natomiast praktyka swoja. Zapisane moze byc ze cos nalezy wykonac na czarno a tymczasem jakiemus Polakowi zdazylo sie to wykonac na bialo. Wlasnie o takich odstepstwach mozna dowiedziec sie z forum

no prosze w koncu sie pan troszke przedstawil....

jestes tu zbyt krotko aby poznac rzeczywistosc, jesli bedziesz wytrwaly i zostaniesz w tym kraju to sam dojdziesz do pewnych wnioskow...

...dla mnie akurat nie ma roznicy czy ktos ma inzyniera czy jest po prostu mechanikiem ,
stawiam na osobowosc, z reguly to ludzie ktorzy maja jakies wyzsze wyksztalcenie czasem odcinaja sie od sredniakow, technikow itp...

...ale wlasciwie to powinno sie wymagac od ludzi z wyzszym wyksztalceniem wiecej. Wiecej elokwencji, rozsadku , oleju w glowie itd...

Polacy za granica sa rozni, prawdopodobnie poniewaz nie jest to nasze naturalne srodowisko ... czasem wygladamy jak np... wywiezione zwierzatka do innego lasu ktore w szoku roznie sie zachowuja...

ZGADZAM SIE ZE SYTUACJA TUTAJ PANUJE DZIWNA... ja uwazam ze po czesci zawdzieczamy to naszej kochanej administracji...

PS:
Moze nieswiadomie ale sam prowokujesz do hejtow...

... i tak calkiem prywatnie to strasznie nieznosze jak ktos uzywa slow typu polaczki , lub ze polak polakowi wilkiem itd... takie hasla uwazam za bezpodstawne i przedewszystkim prowokujace....jestesmy rozni nie mozna nas do jednego wora wrzucac...

uciekam bez odbioru, PARTY!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok